William's Fashion for Men
Mobiele menu
William's Fashion for Men
Openingstijden

Openingstijden

Maandag:
13:00 - 18:00
Dinsdag:
9:30 - 18:00
Woensdag:
9:30 - 18:00
Donderdag:
9:30 - 18:00
Vrijdag:
9:30 - 21:00
Zaterdag:
9:30 - 17:00
Zondag:
Gesloten

Ga je trouwen?

Ben je op zoek naar het perfecte trouwpak? Wij begrijpen dat zo’n persoonlijk kostuum moet aansluiten op de mooiste dag van je leven.

Trouwpakken
Trouwkostuum
Het perfecte pak voor jou
Trouwpak

Het perfecte pak voor jou

Bij ons kun je jouw droompak geheel zelf samenstellen. Kies uit een grote hoeveelheid stoffen, voeringen, knopen en modellen. Maak een afspraak voor het uitzoeken en doorpassen van jou perfecte trouwkostuum.

Eindeloos combineren

De mogelijkheden zijn eindeloos doordat je alles met elkaar kunt combineren. Welk kleur overhemd wil je? Ga je voor een stropdas of toch liever een vlinderdas? Bretels of een stijlvolle riem? Wat voor knopen kies je? Samen stellen we jouw droompak samen!

Inmeten

Een maatpak maakt het verschil doordat het pak exact op jouw lichaam wordt ingemeten, zo zit pak je als gegoten. We zullen dus al jouw maten opnemen. Van heup tot bovenbeen tot borst tot taille en ga zo maar door. Een perfect recept voor een pak dat als gegoten zit!

Oog voor detail

Maak je pak helemaal af door initalen of een tekst aan de binnenzijde (in de voering) te laten borduren. Wat zal je partner zeggen als ze een speciale tekst in jouw jasje ziet staan? Maatwerk dat het verschil maakt.

Je trouwpak inmeten

U maakt eerst een afspraak bij ons in de winkel. We hebben achter in onze winkel een speciaal, rustig gedeelte hiervoor ingericht. Onder het genot van een kopje koffie, thee of een frisje spreken we de mogelijkheden met je door. Neem gerust een vriend of familielid mee.

We laten stoffen, stijlen, voeringen, stiksels en knopen zien en stellen zo gezamenlijk jouw droompak samen. Je kunt voorbeeldpakken passen om te zien hoe een bepaald pak jou staat en zo krijg je een goed idee van wat er mogelijk is.

Peter
Je trouwpak inmeten
Het perfecte pak voor jou
Trouwpakken

Veel ervaring

William heeft jarenlange ervaring op het gebied van trouwpakken en pakken op maat. Zo weet je zeker dat jou pak als gegoten zit!

Zorg en aandacht

Op een voor jou onvergetelijke dag is elk detail van belang. Wij hebben aandacht voor elk detail van jouw maatkostuum.

Persoonlijke touch

Geef je trouwpak dat beetje extra met een persoonlijke afwerking. Zet bijvoorbeeld de trouwdatum aan de binnenkant van het colbert.

Doorpasen en opleveren

Als jouw pak binnen is geven we een seintje en kun je komen doorpassen. Een leuk moment om met vrienden of familie te delen. Wij zorgen dat er een drankje of borreltje en iets lekkers aanwezig is. We kijken of alles goed zit en naar wens is. Je kunt vervolgens je pak meenemen naar huis of bij ons laten hangen totdat je hem nodig hebt. Aan jou de keuze!

Vlak voor jouw bruiloft adviseren we het altijd om nog één keer langs te komen om te passen en te kijken of alles nog goed zit. Pas als ook dan alles er goed uit ziet, ben jij klaar voor jouw grote dag!

Trouwpakken
Trouwpakken
Maak een afspraak

Maak een afspraak

Maak een afspraak