William's Fashion for Men
Mobiele menu
William's Fashion for Men
Openingstijden

Openingstijden

Maandag:
13:00 - 18:00
Dinsdag:
9:30 - 18:00
Woensdag:
9:30 - 18:00
Donderdag:
9:30 - 18:00
Vrijdag:
9:30 - 21:00
Zaterdag:
9:30 - 17:00
Zondag:
Gesloten

Pak op maat

Waar stijl en vakmanschap samenkomen! Wij geloven dat elk individu uniek is en een perfect passend pak verdient dat zijn persoonlijkheid en stijl weerspiegelt.

Pak op maat
Trouwpak
Pak op maat
Trouwkostuum

Het perfecte pak voor jou

Van het selecteren van de fijnste stoffen tot het zorgvuldig nemen van de maten, elk detail wordt met precisie behandeld om ervoor te zorgen dat het eindresultaat perfect is. We bieden een uitgebreid scala aan stoffen, patronen en afwerkingsopties, zodat je een pak kunt creëren dat volledig uniek is en past bij jouw smaak en gelegenheid.

Eindeloos combineren

Onze maatwerk service is ontworpen om jouw winkelervaring moeiteloos en plezierig te maken. William staat klaar om je te adviseren, je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij elke stap van het proces. Van het eerste consult tot de laatste pasbeurt. Zo heb jij een op maat gemaakt pak dat perfect bij jou past!

Inmeten

Een maatpak maakt het verschil doordat het pak exact op jouw lichaam wordt ingemeten, zo zit pak je als gegoten. We zullen dus al jouw maten opnemen. Van heup tot bovenbeen tot borst tot taille en ga zo maar door. Een perfect recept voor een pak dat als gegoten zit!

Oog voor detail

William begeleidt je door het ontwerpproces en helpt je bij het kiezen van de juiste snit, reversstijl, zakken en andere details die jouw pak een persoonlijk tintje geven. Zijn toewijding aan vakmanschap betekent dat we aandacht besteden aan de kleinste details, zoals de voering, knopen en stiksels, om een perfect afgewerkt en luxueus pak te garanderen.

Je pak op maatlaten inmeten

U maakt eerst een afspraak bij ons in de winkel. We hebben achter in onze winkel een speciaal, rustig gedeelte hiervoor ingericht. Onder het genot van een kopje koffie, thee of een frisje spreken we de mogelijkheden met je door. 

We laten stoffen, stijlen, voeringen, stiksels en knopen zien en stellen zo gezamenlijk jouw droompak samen. Je kunt voorbeeldpakken passen om te zien hoe een bepaald pak jou staat en zo krijg je een goed idee van wat er mogelijk is.

Pak op maat
Pak op maat
Het perfecte pak voor jou
Pak op maat

Veel ervaring

William heeft jarenlange ervaring op het gebied van trouwpakken en pakken op maat. Zo weet je zeker dat jou pak als gegoten zit!

Zorg en aandacht

William staat klaar om je te adviseren, je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij elke stap van het proces. Wij hebben aandacht voor elk detail van jouw maatkostuum.

Persoonlijke touch

Geef je maatpak dat beetje extra met een persoonlijke afwerking.

Pak op maat

Maak een afspraak

Maak een afspraak